Gemeente Tervuren
A  A  A 

"We kunnen niet van ieder kind een ster maken. We willen er wel voor zorgen dat ieder kind zijn glans kan bewaren."

 

Ouderraad

Kom jij ook bij de ouderraad?

 

De ouderraad is een enthousiast team van ouders dat wil zorgen voor een brug tussen de ouders en de school. Wat doen we?

 

-          We zijn er voor elke ouder: heb je een vraag, een bezorgdheid, een tof idee? Wij geven het graag door aan het schoolteam!

-          We organiseren activiteiten waar ouders en familieleden elkaar kunnen ontmoeten & kunnen kennis maken met het schoolteam.

-          We willen dankzij die activiteiten ook geld inzamelen om de school te steunen. Zo zorgden we al mee voor de financiering van de speelkoffers, de fietsbehendigheidsets, de gezonde week, de openluchtklassen, uitstappen, …

-          We spannen ons in om van de school een “betere plaats” te maken, zowel voor de leerlingen als voor de ouders en het schoolteam! Ons Mobiteam zet zich in voor een verkeersveilige schoolomgeving; de ouderraad organiseert een gezellige Kaas- & Wijnavond waarvan de opbrengsten naar de school gaan; …

 

Krijg je ook zin om mee te werken aan een toffere en betere school voor jouw kinderen? 

Word lid van de ouderraad! We zijn blij met elke vorm van hulp. Misschien kan jij meehelpen op een activiteit, misschien ben jij een goede secretaris die onze documenten wil beheren, misschien schrijf jij graag af en toe een tekstje op onze facebookpagina? Iedereen in ons team doet wat hij kan, naargelang de tijd die hij heeft. We vergaderen in principe 1 keer per maand. Op die vergadering zijn alle leden welkom, maar het is zeker geen maandelijkse verplichting. Interesse? Stuur ons een mail op  en we houden je op de hoogte.De school wordt ook gemaakt met de ouders !

zie pagina “ouderraad” op onze website

 

Extra

Hoeveel plaatsen zijn er nog beschikbaar mbt de inschrijvingen ? : Inschrijven/vrije plaatsen

Inschrijvingen '16-'17


Gimme


Warme Maaltijden !

Menu Januari 2016

Menu Februari 2016


FONKELEN...

Wat is fonkelen?


HANDIGE LINKS

Website VCLB -Leuven

Activiteiten

Vorige maandjanuari 2021Volgende maand
mdwdvzz
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Hopsakee 1ste Leerjaar A 5de Leerjaar ICT - Coordinatie
Pardoes 1de Leerjaar B 6de Leerjaar Contact    
Trippel 2de Leerjaar Ouderraad
3de Leerjaar